Over ons

Welkom op onze webshop, wat leuk dat je er bent! 

🌸 Even voorstellen. Wie zijn de gezichten achter Zus&Suz? Wij zijn Sophie (links) en Manon (rechts). Onze bedrijfsnaam verraadt het eigenlijk al, maar wij zijn zussen.
Sophie, psycholoog, 29 jaar en woont in Breda.
Manon, leerkracht in het basisonderwijs, 33 jaar en woont samen met haar man en drie kinderen in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wij hebben beiden een aantal jaar een blog gehad. In die tijd maakten we samen wel eens wat vlogs en op die manier is destijds de naam Zus&Suz al ontstaan 👯‍♀️ Door gebrek aan tijd zijn we hier toen mee gestopt. Toen Manon voor de tweede keer dit jaar onder haar Instagram volgers vroeg wie er mee wilde bestellen met het inpakpapier en hier een vrij grote bestelling uit voort kwam, ontstond er het idee om hier echt een bedrijf in te starten. Na wat heen en weer grappen, hakten we de knoop door: we gaan hier gewoon voor! ✨ We zochten een en ander uit, belden avonden met elkaar, kochten alles in en nu staan we hier.

💜 Wij zijn allebei ondernemend, laten ergens geen gras overheen groeien en als we ergens voor gaan, gaan we er ook volledig voor. We hebben grootse dromen voor de toekomst van Zus&Suz en hopen deze dromen snel te kunnen realiseren.